Zomertreffen 1 – Noord Brabant – De Kampina, Morgenrood – VERVALT

Datum:  zaterdag 7 augustus – tot zaterdag 21 augustus – VERVALT
eigen vervoer en zelfverzorging

Vakantie houden dichtbij huis en heerlijk kamperen op een prachtige boscamping met grote kampeerplekken. Dit treffen gaat door omstandigheden niet door. Het aantal deelnemers dat zeker wilde komen was te klein. Kamperen op eigen gelegenheid is wel mogelijk.

Reisbegeleiders: Margo, Moniek

Gebied en camping

Het gebied

Gebied: Het Nivon natuurkampeerterrein Morgenrood ligt op een bosterrein dat behoort tot beschermd Europees  gebied, vlak bij Oisterwijk (Noord Brabant). De Kampina is een uniek natuurgebied. Je vindt er heide met vennen, geurende gagelstruwelen,  loofbossen, blauwgraslanden en beekdalen. Er zijn veel wandel en fiets mogelijkheden direct vanaf de camping. Ook kan je er prachtig kanoën. Dicht in de buurt kunnen ook cultuurliefhebbers hun hart ophalen want  steden als Tilburg met prachtige musea en Den Bosch met de Sint-Janskathedraal zijn uitstekend te bereiken.

Camping

De camping heeft ruime plekken. We staan met elkaar op een veld. Er is een kampvuurplaats, een speeltuin op het binnenterrein en een voetbalveld. Er is een zwembad binnen enkele kilometers. In en rondom Oisterwijk is veel te zien en te doen: denk aan de steden Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Antwerpen. Er zijn ook tal van sportieve activiteiten.

Dit zomertreffen duurt 3 weken. Als enige Zomertreffen kan je je voor Morgenrood per week inschrijven, je kunt dus 1, 2 of zelf 3 weken komen kamperen.

meer informatie: https://morgenrood.nivon.nl/

te bereiken:

Auto: vanaf Utrecht ca. 75 km
O.V.: dichtstbijzijnde treinstation in Oisterwijk. Er is een busverbinding naar de camping.

Zomertreffenkosten

Campingkosten: (prijzen per nacht in 2020)
Volwassene, kind vanaf 16 jaar  € 4,20, niet leden €6,30;  kind 6-16  jaar  € 3,20, niet leden €4,80
Tent  € 3,50 niet leden €5,30; elektra €2,90
meer informatie : https://morgenrood.nivon.nl/tarieven/natuur-kampeerterrein/

Nivon bijdrage:
Voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder (op het moment van aanvang Zomertreffen)  € 15,00 p.p. per week. Voor kinderen tot 16 jaar geldt een gereduceerd tarief van  € 6,00 p.p. per week. Niet leden betalen daarnaast een toeslag van  € 25,00 p.p. vanaf 16 jaar, en kinderen tot 16 jaar  € 15,00 p.p.

Na ontvangst van je inschrijving krijg je binnen ongeveer een week een nota met betalingsverzoek toegestuurd!

Mail

Boeker

Contactinformatie


In geval van noodNivon lidmaatschapPeriode

Geef hieronder aan voor welke weken u wilt boeken.

Deelnemers

Overige


Opmerkingen

Akkoordverklaring


X